Vi hjælper

Vi hjælper bl.a.:

Foreningen Lions Feriehuse.
Vi administrerer udlejning og vedligeholder de 4 Henne boliger, som foreningen ejer ved Henne Strand.
I udlejningstiden (normalt fra påske til og med efterårsferien), modtages gæsterne om lørdagen af et af klubbens medlemmer, som forinden har kontrolleret at lys og andre installationer er funktionsdygtige.

Foreningen "Cykel for sagen - fra Varde til Skagen"
Foreningen arrangerer - over 3 dage - en cykelrute fra Varde til Skagen (eller omvendt) for ca. 120 betalende cyklister. Overskuddet går til Idræt for psykisk sårbare.
Når målet er på Torvet i Varde, er klubben behjælpelig med at traktere deltagerne med drikke m.m. samt "holde orden" i målområdet.

Landsforeningen LEV, Varde afdelingen.
Foreningen er for udviklingshæmmede og deres pårørende. Varde afdelingen har i flere år arrangeret et sløjfeløb (på cykel) i "Eventyrets land" (vestlige del af Varde kommune).
Klubbens medlemmer har været behjælpelige med opstilling af poster og et "cykelreparationshold".

Svagtseende i den 3.  verden
I forbindelse med de senere års forskellige valg og folkeafstemninger, har vi, med kommunens tilladelse, opstillet kasser på valgstederne til indsamling af brugte briller. Det har været en succes. Vælgerne har været meget flinke til at aflevere brugte briller.

Vi har lavet en aftale med Synoptik, som indsamler, udmåler og renser de brugte briller, hvorefter de sendes til Ghana i Vestafrika med ca, 25 mio. indbyggere. Her har Synoptik egne optikere i hovedstaden Accre - og uddanner lokale som optikere, som kan fordele brillerne fra Danmark, hvor de gør mest gavn.