Lions Varde

ForsideHvad er Lions?AktiviteterLions QuestLions FerieboligerUngdomsudvekslingAnsøgning om støtteLions PrisBestyrelsenLink
  Henne-boligerne   Årø husene   Ansøgningsskema til LC Varde
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

LIONS FERIEBOLIGER

Lions råder over i alt 7 ferieboliger. Fordelt med 3 huse på Årø og 4 lejligheder ved Henne Strand.

Ferieboligerne er anskaffet ved hjælp af overskud fra de syd- og sønderjyske Lions-clubbers store Julelotteri - i samarbejde med JydskeVestkysten. Julelotteriet ophørte i 2007. Julelotteriforeningen blev nedlagt i foråret 2010 og afløst af foreningen "Lions Feriehuse".

Foreningens formål er at videreføre den hidtil udøvede Lions-aktivitet med udlån af ejendomme til ferieformål for værdigt trængende medborgere.

Ferieboligerne udlånes GRATIS - sædvanligvis for en uge af gangen (lørdag - lørdag) i perioden fra marts til oktober - til medborgere bosat i et af de deltagende Lions-clubbers geografiske områder. Hvilke Lions klubber, der er medlem af foreningen kan variere fra år til år. Ansøgningen om tildeling af en feriebolig skal derfor sendes til den lokale lionsklub.

(Tidsrum - uger - for hvornår LC Varde har tildelt ferieboligerne forventes at tilgå i starten af marts, hvorefter det vil blive offentliggjort sammen med et ansøgningsskema).

Husene på Årø forvaltes af Lions Haderslev og lejlighederne ved Henne Strand forvaltes af Lions Varde.

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark