Lions Varde

ForsideHvad er Lions?AktiviteterLions QuestLions FerieboligerUngdomsudvekslingAnsøgning om støtteLions PrisBestyrelsenLink
  Historie
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Holdning & Handling

- et undervisningsmateriale til folkeskolen, dens lærere og elever

Lions Quest er i Danmark navnet på tre holdningsbearbejdende undervisningsprogrammer beregnet til folkeskolens indskolingsklasser, klasse- årgang 0 - 3, hvor materialet hedder "DIG OG MIG OG QVIK, og for 4.- 6. klasse med en overskrift "HVEM ER DU", mens "DU OG DE ANDRE" er for 7.- 9. klasse. Til undervisningen er der tilknyttet bogen "ENERGISTEN", som indeholder energilege og andre gode samarbejdsaktiviteter til alle aldre.

Quest betyder "søgen", og i Lions Quest programmet vil det kunne oversættes til "søgen efter livskvalitet". Dette konkretiseres i programmet gennem emner, som for eksempel: Forhold til kammerater og familie, Det at tage beslutninger og sætte sig mål for sit liv og forebyggelse af narko- og alkoholmisbrug m.m.

Lions Varde har de senere år finianseret kurser for et antal lærere fra næsten alle skolerne i vores geografiske område samt et antal SSP-medarbejdere.

Et kursus, som dækker alle klassetrin varer 3 dage. Skolen "betaler" lærernes tid og løn, Lions betaler kurset. Midlerne til dette tilvejebringes primært ved salg af tulipaner i kampagnen "MED LIONS - MOD MISBRUG", som gennemføres hvert forår.

Er du interesseret i at høre nærmere om Lions Quest`s lærermateriale eller at komme på et lærerkursus, så kontakt Lions Varde og vi vil give dig en nærmere information eller se hjemmesiden på http://www.holdningoghandling.dk/

Kontakt til Lions Varde: varde@lions.dk

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark