Lions VardeForsideHvad er Lions?AktiviteterLions QuestLions FerieboligerUngdomsudvekslingAnsøgning om støtteLions PrisBestyrelsenLink
  Starten   Formål og motto   Film om Lions   
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?


Klik her for besøge Nextwave

Lions International er verdens største private humanitære hjælpeorganisation.

Lions Varde er en af ca. 45.000 lionsklubber. I organisationen er der, for første gang i over 15 år, mere end 1,4 millioner medlemmer - kvinder som mænd - fordelt i mere end 200 lande. Organisationen blev i 2007 kåret som verdens bedste NGO af Financial Times. 

0 % til administration
Lions arbejder med nationale og internationale hjælpeprojekter - f.eks. i forbindelse med katastrofer, ligesom bekæmpelse og forebyggelse af blindhed i udviklingslandene er en af organisationens mærkesager.

Lions blev startet i 1917 af Melvin Jones, som også var med til at udarbejde arbejdsgrundlaget for FN. Lions International har som den eneste hjælpeorganisation haft observatørstatus i FN, siden oprettelsen i 1945.

Lions Clubs International har hovedkontor i Oak Brook, tæt på Chigago i USA. Stedet hvor det hele startede. Herfor er alle benævnelser og forkortelser i Lions også på engelsk.

Bogstaverne LIONS står for Liberty, Intelligence, Our Nations Safety.

Lions kom til Danmark  i 1950. Hans Kongelige Højhed Prins Henrik er protektor for Lions i Danmark.

Lions Danmark har i dag over 7.200 medlemmer fordelt på 314 lokale klubber ligesom Lions Varde. Den lokale klub - typisk med et medlemstal fra 20 til 40 medlemmer - er grundstammen i Lions International. 

Medlemskab kan ikke søges - man optages på anbefaling af andre medlemmer.

Yderligere oplysninger om Lions kan findes på http://www.lions.dk/

 

 

 
Klik her for at sende en mail til Lions Danmark