Lions Varde

ForsideHvad er Lions?AktiviteterLions QuestLions FerieboligerUngdomsudvekslingAnsøgning om støtteLions PrisBestyrelsenLink

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Lions nyheder som RSS-feed

RSS betyder "Really Simple Syndication" eller let opdateringsstrøm. RSS-feeds gør det let for dig at blive orienteret om de emner, der interesserer dig. Ved at sætte en RSS-læser op til automatisk at skanne websites med RSS-feeds, behøver du ikke selv at besøge siderne. Overskrift, resumé og link kommer direkte hjem til din computer.

Et RSS-feed er en XML-version af indholdet på et website. Filen er specielt indrettet til, at forskellige former for RSS-læsere kan læse den.

Lions tilbyder RSS-feeds for hver klub.

Sådan gør du:

1. Hent en RSS-læser
Der findes mange forskellige programmer på nettet, der kan udnytte RSS-feeds. Den største forskel på dem er opsætningen på din computer.

2. Kopier URL ind i din RSS-læser
Gå ind på det website, du ønsker at få opdateringer fra. Her skal du kopiere stien til RSS-feedet. Det gør du ved at højre-klikke på ikonet   og kopiere genvejen. Sæt herefter URLen ind i din RSS-læser. Herefter får du automatisk alle opdateringer.

RSS-læsere

Der findes en lang række forskellige programmer på nettet, der kan udnytte RSS-feeds. Her er blot en lille samling:

Windows

Mac OS X

Mere information

Her kan du læse mere om RSS-feeds

RSS kataloger

Her kan du finde kataloger over danske RSS-feeds

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark