Generelt om ferieboligerne

LIONS FERIEBOLIGER

Lions råder over i alt 7 ferieboliger. Fordelt med 3 huse på Aarø og 4 lejligheder ved Henne Strand.
Husene på Aarø forvaltes af Lions Haderslev og lejlighederne ved Henne Strand forvaltes af Lions Varde.

Ferieboligerne er anskaffet ved hjælp af overskud fra de syd- og sønderjyske Lions klubbers store Julelotteri - i samarbejde med JydskeVestkysten. Julelotteriet ophørte i 2007. Julelotteriforeningen blev nedlagt i foråret 2010 og afløst af foreningen "Lions Feriehuse".

Foreningens formål er at videreføre den hidtil udøvede Lions-aktivitet med udlån af ejendomme til ferieformål for værdigt trængende medborgere.

Ferieboligerne udlånes GRATIS - sædvanligvis for en uge af gangen (lørdag - lørdag) i perioden fra marts til oktober - til medborgere bosat i et af de deltagende Lions-klubbers geografiske områder. Hvilke Lions klubber, der er medlem af foreningen kan variere fra år til år. Ansøgningen om tildeling af en feriebolig skal derfor sendes til den lokale lionsklub.

Du kan finde din lokale lionsklub HER.

For interesserede inden for Lions Club Vardes geografiske område (Varde Kommune undtagen den tidligere Ølgod Kommune) ligger ansøgnings-skemaet under "Ansøgningsskema" i den periode, hvor det er relevant.

De uger hvor Lions Varde har tildelt ferieboligerne tilgår normalt i starten af marts og vil fremgå af ansøgningsskemaet.

Udsnit af interiøret i lejlighed 1 i Henne boligerne kan ses under "Galleri".