100 års gave

100 års gave fra Lions Varde

I forbindelse med 100 årsdagen for oprettelsen af Lions International den 7. juni 2017, blev klubberne opfordret til at give - helst en varig - gave til deres geografiske område.
I Lions Varde besluttede vi at give en granitbænk til hver af de tidligere kommuner, som er vores geografiske område - altså 4 bænke i alt. Det blev dog til en bænk ekstra.
Arbejdet og opsætningen af bænkene blev udført af Næslevs Stenhuggeri.

Bænkene er placeret, hvor der kommer publikum - og dermed kan være til gavn. Der er 2 bænke i Tambours Have (Gl. Helle kommune), 1 bænk i Varde Miniby (Gl. Varde kommune), 1 bænk på vestsiden af Blåvandshuk Fyr (Gl. Blåvandshuk kommune) og 1 bænk på den østlige del af P-pladsen på Kløvebakke nord for Fiilsø (Gl. Blåbjerg Kommune).

Den officielle overrækkelse fandt sted i Tambours Have hvor klubbens præsident, Steen Lerche Hansen med en kort tale overdrog bænkene til borgmester Erik Buhl. Denne takkede for gaven og videregav bænkene i Tambours Have til formanden for Foreningen Tambours Haves Venner, Poul Verner Christensen.

Se billeder i "Galleri".